Ilse van Ast

Ilse (doortastend, oplossingsgericht en toegankelijk) heeft haar ervaring opgedaan bij twee grote kantoren in het noorden van het land en een niche kantoor in Arnhem, gespecialiseerd in het appartementsrecht.

Ilse adviseert en procedeert over allerhande vastgoedrechtelijke vraagstukken. Zij heeft de postacademische Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht met goed gevolg afgelegd en mag zich dus met recht specialist op dit gebied noemen. Zij is lid van de Vereniging voor Vastgoedjuristen.

In het bijzonder is zij gespecialiseerd in het appartementsrecht waardoor zij niet alleen vele VvE's (en haar beheerders) door heel Nederland bijstaat, maar ook recreatieparken, eigenaren van recreatiewoningen, verhuurbemiddelaars, beheerders en (beheer)verenigingen. Ilse is lid van de Juristenvereniging Appartementsrecht.

Ilse heeft daarnaast veel ervaring in de aan- en verkoop van onroerend goed. Een van de redenen waarom zij columns schijft voor de Nerderlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Ook heeft Ilse zich toegelegd op het bouwrecht. In dat kader legde zij met goed gevolg de specialistenopleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht van het instituut voor Bouwrecht af en is zij lid van de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten.

Buiten kantoortijden probeert zij, onder andere als president van Lions Heerenveen 2.0 en secretaris van het Special Sporters Fonds Fryslan, haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Telefoon: 06-47686079

E-mail: ilse@bosmavanast.nl